ALPI WITH C.A.R.E

Commitment  | Accountability | Relationship  | Expertise

0
FILIALEN WERELDWIJD
0
PERSONEELSLEDEN
0
RECHTSTREEKSE BESTEMMINGEN

ONZE MISSIE

Aan alle klanten een persoonlijke service bieden volgens hun eigen wensen en vereisten met behulp van gemotiveerde medewerkers in een gezonde firma met een kleine structuur ten dienste van de klant.
Onze missie wordt weerspiegeld in het concept ALPI WITH C.A.R.E.
Om de Engelse woorden te gebruiken ; Commitment, Accountability, Relationship and Expertise.

COMMITMENT (Engagement)

Een gevraagde dienst is een belofte die moet uitgevoerd worden. De tevredenheid van de klant is primordiaal.

RELATIONSHIP (Relatie)

Klanten zijn mogelijkheden, geen simpele transacties. De relatie met onze klanten is erg belangrijk. Uw waardes zijn onze waardes.

ACCOUNTABILITY (Verantwoording)

In onze groep proberen we oplossingen te bieden om de echte problemen van onze klanten op te lossen. Hun succes is ons succes.

EXPERTISE (Expertise)

Bij ALPI zorgen we goed voor ons personeel opdat ze goed zorg zouden kunnen dragen voor uw goederen en transporten. Wij hechten veel belang aan hun opleiding.

OVER ONS

ALPI BELGIUM is gestart met haar activiteiten op 1.6.1992
als filiaal van de familiale Italiaanse groep Albini & Pitigliani

die actief is sinds 1945 en die tegenwoordig wordt bestuurd door de tweede en derde generatie van beide families. In de jaren ‘70 en ‘80 heeft de groep zich voornamelijk beziggehouden met de opbouw van het Italiaans netwerk. Vanaf eind jaren ‘80 werd dan begonnen met het Europese en Wereldnetwerk dat nog elk jaar uitbreidt.

Ondertussen bestaat de groep ui!t meer dan 70 filialen en een reeks exclusieve correspondenten over de hele wereld wat ons de mogelijkheid biedt om overal een service te bieden i.v.m. transport, stockage, logistiek en douaneformaliteiten.
ALPI BELGIUM is voornamelijk gespecialiseerd in groupage via de weg, maar kan ook lucht- en zeevracht verzorgen via haar eigen organisatie.
Het kantoor en de magazijnen zijn strategisch gelegen in Brussel van waaruit alle leveringen en afhalingen onder eigen beheer gebeuren.
De firma biedt “customer-made” oplossingen voor de specifieke noden van haar klanten door constant in de spelen op hun nieuwe behoeftes.